Inscripció Optima Pàdel Tour


Stars Padel
11 al 13 de gener

www.starspadel.com

La fase prèvia de grups es jugarà divendres 11 o dissabte 12;
Fase final eliminatòria, diumenge 13 de gener.

Si tan sols pots jugar el cap de setmana o entre setmana, no hi ha cap problema per participar al torneig, menciona-ho a les observacions i respectarem les teves peticions.

És convenient que llegiu la Normativa abans de realitzar la vostra inscripció per conèixer el funcionament del nostre Circuit. Si tens qualsevol dubte contacta al whatsapp 607 355 622, o bé per email a info@optimapadel.com

En el cas que vulgueu realitzar una inscripció individual, deixa les dades del Jugador 2 en blanc, nosaltres intentarem assignar-te parella.

L'apartat Club és opcional, ho tindrem en compte per no fer els primers confrontaments amb jugadors del teu Club, en la mesura de lo possible.
Si ets soci de Star's Padel especifica-ho aqui.

No poden participar parelles amb jugadors menors de 16 anys, no acompayats d'un adult.

Inscripció Star's Padel


Els teus partits seran gairebé seguits, intentarem sempre que els facis el mateix dia per reduir al màxim els teus desplaçaments. Pots escollir el dia que prefereixes per jugar i hores aproximades; Menciona el teu ordre de prioritat diària i farem el possible per satisfer les teves preferències.

Horari de partits
Divendres a partir de 18h.
Dissabte i diumenge a partir de 9h.
Lliurament de premis diumenge a la tarda al finalitzar la competició.

Si no tens cap problema d'horaris, deixa-ho tot en blanc.

Heu de rebre sempre una confirmació via email de la vostra inscripció amb menys de 24h.

L'informem que les dades que ens facilita no seran cedides en cap concepte sense la seva expressa autorització, i dins de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal(LOPD).Aquestes dades seran incloses en un fitxer informàtic denominat clients, la funció d'aquestes dades és poder informar dels nostres serveis i activitats de la nostra empresa. En signar els nostres formularis estan acceptant expressament la recepció de emails, per qualsevol mitjà de comunicació.El responsable d'aquest fitxer és Optima Sports Barcelona SCP, amb CIF: J66334855 amb domicili a Plaça Universitat, 3, 08007 Barcelona. Té dret a rebre resposta de qualsevol pregunta,consulta o aclariment que li sorgeixi derivada dels formularis. Te dret a l'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, de les seves dades de caràcter personal, mitjançant escrit, a l'adreça abans indicada.Todos les seves dades seran donades de baixa definitivament de la nostra base de dades pels següents motius: 1- a petició seva. 2n- quan hagin deixat de ser necessàries per als fins que van motivar la seva recollida.